Alla inlägg under februari 2009

Av Maria - 12 februari 2009 20:19

Nu är både mannen och 14 åringen till salu igen.....


Mannen för att han vägrar att läsa min blogg....... och sonen för att han lurade mig :-( Såå nog om det:-(


The dogs was ua...


I morgon är det jippo i butiken:-) med fotograf och lite andra riliga saker:-)


jag funderar på att köpa en .....  det kan ni gissa lite på vad det var för nått:-) fritt fram för spekulationer:-)


I år har jag och mannen varit gifta i 15 år och varit tillsammans i 20 år helt otroligt jag som bara är 25..... (gud va töntigt skrivet)  


Hej hopp


Av Maria - 12 februari 2009 08:52

Det här är rätt roligt faktiskt:-) Min mest Antibloggkompis frågade i morse om jag hade bloggat än... Och det hade jag ju inte för kl 07.00 ringde en annan vän (inga namn) men han har dvärgpinnar, dvärgskägg och åker omkring i en rosa BMW och har kennel www.axelakes.com Han var på väg till jobbet....... Så han och jag pratade ända tills klockan var 08.00 Då ringde min antiblogg kompis.... Och det sista hon påminde mig om var: Glöm inte att blogga" Går det då under rubriken "DUBBELMORAL" :-))))) Samma kompis ansåg sig vara "Wild and crazy" för hon hade bensin kvar i tanken som skulle räcka i 15 mil och skulle åka typ 2 mil. Just det 15 MIL!! Bör kanske informera er om att hon tankar för säkerhets skull när det är halv tank :-))) Wild and crazy för mig är att hoppa bungy jump utan lina men men vi är alla olika, Eller hur Anti:-)


Det jag kommer att skriva nu kanske går under brottsrubriceringen hot!? (nu blev Anti nervös igen) Men jag säger det, att den som jag nästa gång kommer på med att köpa ut åt min 16-åring kommer jag att (....) Och polisanmäla.......Jag är j-ligt trött på dessa idioter som tjänar 50 spänn på att köpa ut en platta öl åt ungarna:-((( Fattar ni dom leker med döden för 50 spänn!


Nej nu ska jag slå på en tvättmaskin innan jag åker iväg och ögonlyser:-)


Hej Hopp!

Av Maria - 11 februari 2009 14:55

Ja den är en historia för sig här hemma hos oss:-( Jag kan för mitt liv inte fatta hur det kan bli så mycket tvätt när alla i familjen (6 st) säger att de har tvättat sin ranson denna vecka. Ja vi har ett system (som jag börjar tvivla på att det fungerar) som innebär att tonåringarna tvättar tre maskiner var i veckan, det innebär alltså 6 st tvättade maskiner! Sen har vi ju mig då:-) Jag tvättar hela tiden tycker jag. Jag tvättar nog 6-10 maskiner i veckan.... F-n är det ett tvätteri jag driver eller?? Ja då har vi alltså minst tolv....TOLV maskiner i veckan, fattar ni? och ändå så är det 50 ton tvätt kvar i tvättstugan:-( Sen vet jag att dottern tvättar nån tvätt i veckan också! Vem använder alla dessa kläder?


Jag tänker på chottis som spillde i sin dator, visst är det typiskt när man har sagt åt alla i ens närhet att:  "ät eller drick inte vid datorn" Så är det man själv som spiller i det sa-ns tangentbordet:-(


Hej Hopp


jag återkommer faktiskt om en stund... ska ner till.. just det tvättstugan..

Jag har ett annat ämne som jag skulle vilja ha en åsikt om...


Och tyvärr Yvonne jag har inget annat att skänka bort just nu :-) Men jag hinner nog bli arg 4 gånger till idag så det kommer nog nya erbjudanden under eftermiddagen:-)

Av Maria - 11 februari 2009 07:30

Vem vill ha en? helt gratis! 14 årig kille som har växt ihop med datorn och mobilen:-( Vissa stunder jättesnäll (inte så ofta nu för tiden) Just nu belagd med utegångsförbud men det löser vi vid hämtning;-) Nädå skämt å sido mitt lilla dullebarn har bara överskott av hormoner....yeack! 

Samtidigt så kan jag nog skänka bort en dryyyyyg svart dvärgschnauzer han är en riktigt pain in the ass :-( Henke heter han:-) Nä nu ska jag skjutsa barn till skolan.. Sen hem och tvätta:-) Föresten, jag återkommer om tvätten:-)


Hej hopp!

Av Maria - 10 februari 2009 22:15

Det är väl det som den här bloggen kommer att handla om....... Mitt andra jag kommer säkert att smyga fram här nån gång.... Eller också kommer jag att presentera mitt dubbelliv här!? Eller vad säger du om det Anti?

Jag kan berätta att jag fick ögonlysningstid på torsdag :-) Jag ska lysa två p/s och en ss. Tag planerar två kullar nu i vår/sommar.

Glöm nu inte att det är årsmöte på lördag! Hoppas att det kommer många:-)


Just nu när jag sitter här så kom jag på att min man inte är hemma..Hm.. Jag tyckte väl att det var tyst och lugnt, nä nu var jag dum. Min love in life jobbar över..... Hm... det där lät ju inte till min fördel...Bara han är hemma i tid så att han kan komma med kaffe på sängen.. Och den som skrev det VET att det inte är så ellerhur!?

För övrigt så kan jag säga att jag var på raegerskryssning tor-fre förra veckan! Och i söndags så var jag fastighetsägare med allt vad det innebar :-((((


Hej hopp

ses i morgon

Av Maria - 10 februari 2009 07:59

Jag fullkomligt älskar snö! Så är det! Ska kanske tillägga att det inte är jag som har skottningen på min lott här hemma! När jag tänker efter så vet jag inte vem som har den (nit) lotten som sin uppgift. Men sist var det min 16-årige son som örbarmade sig över sin mamma som behövde komma ut med bilen som den i sig såg ut att vara en produkt ifrån Jukkasjärvi:-)


Jag funderar på en sak! Hur mycket skriver man i sin blogg för att den ska vara intressant?

Nä nu ska jag ringa och beställa ögonlysning:-) Planerar att para två tikar.


Ha de bra så hörs vi i morgon:-)


Kram

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Hur lång semester har ni haft 2022?
 1-2 veckor
 2-4 veckor
 4-6 veckor
 6-10 veckor
 Ingen semester alls

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<<
Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards