Alla inlägg under mars 2009

Av Maria - 25 mars 2009 08:07

Eva, Joel och Jollan har roligt framför datorn... Jag tror att dom kollar på en viss musikvideo som dom har spelat in tillsammans:-)


Idag är det superkallt med strålande sol förra veckan kändes det som om det var vår. Vad hände sen? Ville kung Bore inte se oss bleka nordbor i shorts och kortkort? Nä han straffar oss med mer snö och superkyla....


Skatan är död.. ( vem tänker ni på?) Jag menar den lilla svartvita som flög omkring här ute häromdagen.... Den låg igår stendöd här utanför.... Jag undrar om jag har mördarhundar eller om jag ska tro på antis version: Skatan flög över vår tomt och fick en hjärtinfarkt... (var det då jag gick omkring i kortkort!??) Jaja skatan är död och lina och pitahunden hade fjädrar i munnen när dom kom in.... Jag har inga bevis men jag har ett lik (nä jag har inte sparat skatan!!) två hundar med fjädrar i munnen... Hm...


Nä nu är det dags för tvättstugan och lite annat plock.....


Hej Hopp



Av Maria - 23 mars 2009 17:08

.....vad jag ska blogga om. Det är ju en sorts dagbok... Hm... Vad sägs om:


Dagboksanteckningar den 23 mars 2009

Vaknade kl 06.12, mulet väder och hade ingen lust att gå upp.... Gick upp i allafall... (när jag tänker efter så skulle jag ha stannat kvar) Toa..(inga kommentarer).. att se sig i spegeln efter att ha sovit typ 5 timmar och innan det suttit ihopklämd i en 945:a i 53 mil/7 timmar!? (Nä det är något som jag besparar mänskligheten) Å andra sidan har jag inte sagt att det är roligare andra dagar heller( utan ovan sömn och bilresa alltså)


Sen hjälpa kidsen att fixa skolväskan.. Hm....fast Jollan packar själv... Ingen frukt fanns det heller!? (undrar vem som var fruktansvarig i helgen) (det undrar nog mannen också!) Sen ner och väcka de större barnen/ungdomarna..

Sen ha en timmes lång "pratstund" med sonen. (han skulle nog ha kallat det en monolog) Men han lysnade i alla fall.... Tror jag!? (hur vet jag att han egentligen hör/lyssnar) fast det är ju inte samma sak eller!?  Jag kan inte förstå att öl är en så viktig del av en tonårings liv:-( Skit samma det urartade ju inte.. (Samtalet alltså) Tänk vad mycket jag har skrivit redan och jag har inte kommit längre på dagen än till kl 08.45 Åkte iväg till jobbet kl 09.13.  NÄMEN HALLÅ!!!!!! Vilket jä-la skitdravel..


Nu ska jag åka och hämta hö, bloggar nog en sväng ikväll igen..


Hej Hopp


Av Maria - 22 mars 2009 21:34

Det gick bra i Malmö:-)


Zlatan en av mina dullebarn, blev 4:a bästa hane:-)

Lewis reserv bäst hane:-)

Micki fick en tvåa:( Och lilla Spiran fick Hp:-)

Jag har haft en otroligt trevlig resa med mina vänner:-) Själva bilförden var otroligt rolig många skratt och givande diskussioner....... Jag campade med Kronan:-) Lika roligt som vanligt... Hoppas att du mår bättre Kronan! Nu väntar jag på din blogg:-)


Pratade lite med Fabio som hade åkt ifrån Italien för att ställa på svensk vinnare och jag som tyckte att vi åkte långt vi som åkte 53 mil enkel resa.


Nu är det skönt att vara hemma igen. Sitter just i soffan och tittar på Beck...Hundarna är rejält trötta och sover redan...


Det var trevligt att komma igång med ställandet igen, så roligt att träffa alla igen. Så skoj också att få massor med feedback på min blogg:-) Tack alla och jag är otroligt glad för att ni alla läser den:-)


Tack Anti för vikariebloggen;-)


Kram Alla och lycka till i ringarna i sommar! Nu kör vi!


Hej Hopp!




Av Maria - 22 mars 2009 07:50

Kan man vara i utställningsringen samtidigt som man bloggar? Japp om man utser en vikariebloggare:-)

Jag, Annelie, som-inte-gillar-bloggar-forum-näthatare, är utsedd att vikarieblogga idag. Vad gör man inte för sina vänner! Så nu vikariebloggar jag medan Maria är i Malmö.

Nu är det kanske inte så lämpligt att tala om på nätet att någon är bortrest. Men jag kan lugnt skriva här att Maria är bortrest och befinner sig i Malmö på Svensk Vinnarutställning. Till er presumtiva villainbrottare eller inbrottstjuvar eller vad ni kallar er: Huset står inte tomt! Nej, kliver ni in i den Engströmska villan så möts ni av några hundar, fyra barn och en make/pappa. Ja, inte vet jag vem som läser Kaspelix-blogg men det kan vara vem som helst, så det är bäst att vara tydlig så inga missförstånd uppstår:-)

Domare kommer inte att kommenteras i bloggen eftersom det inte hör hemma i bloggar, vare sig det är med eller utan domares namn. Här nät-gillar vi bara och dagens resultat från Malmö får ni läsa om på nyhetssidan så snart jag får dem. Varför är jag inte i Malmö med Tage då? Jo, jag känner inte hans benhår :-) eller rättare sagt jag vet inte hur snabbt dem växer. I januari trimmades hans benhår ner helt och hållet och jag trodde inte att han skulle vara i benhårsform för svensk vinnarutställning, ack så fel man kan ha. Benhåren är på plats igen men istället för att tävla i Malmö får han ligga bredvid datorn medans jag vikariebloggar. Redan nu skriver jag GRATTIS till alla er som blivit svenska vinnare! Vem vet om jag får blogga igen och i så fall när det sker :-)

Jag frågade en som jag gör hemsida åt igår, vad gör du med din mobiltelefon när du kommit ut ur utställningsringen imorgon? Svaret jag fick var, "lägger min mobiltelefon i väskan". Jo, det gläds ju vi av som är hemma och vill veta hur det gått :-) Jag säger som Brasse i Fem myror är fler än fyra elefanter.... FEL FEL FEL. Rätt svar är att man messar dagens utställningsresultat till sin webbmaster :-) Det blir för någon att göra tjugo armhävningar och femhundra situps varje dag i en vecka och när jag frågar samma sak nästa gång så får jag förhoppningsvis rätt svar :-) Så mycket kan jag avslöja att det är inte Maria som kommer få ligga i hårdträning. Hon vet hur man meddelar sin webbmaster annars blir det tomt i nyhetsrutan :-)

Svaret på rebusen från en av mina kommentarer är Kaspelix KOMPIS TAGE, kompis från Mollgan (Alfons Åbergs låtsaskompis) och Tage från Tage Erlander! Tage är en riktig kompis som nu tillsammans med sina två hundkompisar ska på en morgonpromenad i skogen.

Hej hopp

Annelie
”Vikariebloggare”

Av Maria - 21 mars 2009 12:28

Nu är det snart dags att åka:-) Det ska bli så roligt att komma ner till Malmö.... Utställningssäsongen kan börja Halleluja:-)))


Idag blev det  tidig morgon igen:-) Jag studsade upp kl 06.10 och började dagen med att tvätta och sen en rask promenad med Jollan (som också hade vaknat tidigt) och tre hundar....När vi kom hem kokade vi ägg till frukost och o'boy:-) Allt efter Jollans önskningar.......  ;-)

Efter frukosten åkte jag och mannen iväg och hämtade pellets. (Inte lika roligt som Malmö men välbehövligt:-() Sen har jag faktiskt hunnit med att tvätta bilen idag, det ni 5 poäng till Maria!! Sen raskt hem igen och fixa till det sista på hundarna....


Jag har 4 hundar med mig till Malmö hoppas att det går bra för nån iaf...


Snart kommer vännerna och hämtar mig, det är ju bra att dom är lite sena då hinner jag ju blogga lite...


Lycka till nu alla ni som ska till Svensk Vinnare i morgon!


Hej Hopp............

Av Maria - 19 mars 2009 21:42

Kennet Edh var både kunnig och rolig att lyssna på!


Vilket härligt väder det var i morse:-) Jag, Lewis & Zlatan var ute på en låååångpromenix kl. 08.20 det var så skönt..


Tage är ögonlyst ua idag:-) Tra la la la la;-)


Idag har jag stått i trimmet nästan hela dagen...

Jag har bla klippt en blandras och badat och fönat.... Sen har jag gjort Zlatan fin och även Spirit har fått en tillsnyggning;-) imorgon är det Lewis tur:-) Även Micki ska få en omgång igen:-)


Samtidigt som jag nu bloggar så pratar jag med Anti. Nu börjar jag bli orolig:-) Anti vill skriva en bok om barnupfostran!? Sen börjar hon prata om Erlander och Mollgan vet ni vad hon pratar om då?? Den som listar ut det vinner Antis eventuella bok..... (Supernanny släng dig i vägen) (Ett läger på Cuba ligger närmre till hands)


Hej Hopp

Av Maria - 17 mars 2009 22:12

Idag har jag putsat en av mina hundar som ska med ner till Malmö.....

Just nu ser han lite udda ut....Verkar ju lovande:-( I morgon är det dags för nästa.. På torsdag tar vi nummer tre och fyra:-)


Det ska bli så roligt att åka ner till Malmö... Vi är ju flera stycken som åker och har så trevligt.. Inga sura miner på dessa människor inte:-) I morgon så ska jag på en jätteintressant föreläsning. Anatomi:-) Det ska bli otroligt lärorikt! (hoppas jag;-) ) Det blir jag och några andra uppfödarkollegor....


Nä nu är jag trött så jag ska gå och lägga mig...


Hej Hopp!

Av Maria - 16 mars 2009 19:35

Kelly är dräktig:-) Kelly är min ps tik som är efter Bubblan och Jaki. Denna kull ser jag verklign fram emot. Det är två otroligt trevliga hundar med bra kroppar..Jag tror på stjärnor! (får man säga så utan att nån stör sig eller?)Nu väntar jag bara på tecken från Donna om hon dräktig:-)) Denna lilla välplanerade kull;-) Eller?

Det ska bli roligt att ha valpar igen, bara det att känna lukten av en liten valp är ju underbart:-)


Vet ni vad!? Alla borde ha en Yvonne Kronstrand i sitt liv, hon är så positiv och när man ringer så blir man på glatt humör!


Kram på dig Yvonne!


Hej Hopp


Presentation

Omröstning

Hur lång semester har ni haft 2022?
 1-2 veckor
 2-4 veckor
 4-6 veckor
 6-10 veckor
 Ingen semester alls

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards