Alla inlägg under april 2009

Av Maria - 8 april 2009 18:57

Jag har fått en födelsedagspresang:-) Spännande va! Jag kommer att presentera denna nästa vecka. Och jag är otroligt tacksam:-)


Nu ska jag försöka planera ihop lördagen. 1. jag har ingen bil 2. Jag ska till Stockholm. 3. Jag ska på veterans of veterans och Champions of champion på kvällen. 4 Jag har 4 hundar med mig. 5.Jag ska hem igen 6. jag har fortfarande ingen bil. 7.Jag och Annelie Finnebäck ska åka ihop.

Nu till frågorna!  Hur kommer jag till Annelie kl 4 på morgonen? Hur kommer jag hem ifrån Annelie på kvällen?

Har jag nån mer logistikkunnig människa än mig i min läsarkrets? Snälla ge mig tips och råd!!!!


Hej hopp.


Av Maria - 7 april 2009 21:55

Äntligen, jag har köpt en bil:-) den är skitsnygg f-n vad jag längtar tills jag ska hämta den.... Idag har det varit en hel del på agendan. I morse var jag och jollan uppe och släpte ut hästarna och gjorde rent i boxarna. Sen hem igen och tog en snabbdusch. Skjutsade Joel till fritds:-) Sen till butiken och kolla över om det var något foder som behövde beställas, det var det inte..

Dra upp porten kl 09.55 Helt underbart väder ute:-) Fem  över tio dök Ullis upp med Herman. Lite putsning inför Cupen... Herman är Zlatans brorsa.

Sen har vi fixat en Kees på trimmet och klippt :-( två dvärgar.. Mannen hämtade mig 14.20 lite bråttom till banken och vi hann faktiskt med att åka till bygghandeln och kolla några priser innan vi hämtade sonen på fritids igen... Hem med barnet och sen snabbt till Örebro..... Och där hittade jag den;-) Min bil:-)   Se hela bilden

Efter att det mesta i pappersväg var klart så hade vi lite bråttom hem igen. Det var nämligen dags att hämta hö igen. Så nu är jag hemma igen efter en hel dags sinnesfrånvaro !? nä skoja bara;-) Men nu är det dags för kudden:-)


Hej hopp!

Av Maria - 6 april 2009 19:40

Hallå där! Visst är det underbart väder:-)


Idag har jag jobbat och sen fick jag skjuts hem (fortfarande ingen bil :-(((( )

Jag ska nog åka till Örebro och kolla på bil i morgon...... Göran vill köpa en helt ny och jag vill ha en bättre begagnad.....Vilket problem va!?


Nä nu ska jag åka och handla lite:-)


Hej Hopp!



Av Maria - 4 april 2009 07:56

Nähä, jag är jättetrött idag:-( Vädret är inge vidare heller: grått och mulet...Jag ska snart iväg och jobba ska bara äta lite frukost och sen ta en promenix med några av vovvarna:-)) Idag är det födelseddagsfirande-

Jag, svärmor och svärfar firar ihop, svärfar fyller idag och svärmor fyllde den 26 mars. Igår kväll var pappa och Eva här:-) Tack för blommorna och present:-)


Nä nu ska jag sätta igång dagen;-)


Hej hopp

Av Maria - 3 april 2009 23:31

För alla blommor och blomsterbud:-) och fina presenter:-) Man kan ju tro att jag är prinsessa i detta land:-) Nu är jag ju inte det men jag har många goa vänner:-)


   Hej Hopp

 Charleswoods egen

 

Av Maria - 3 april 2009 08:51

Min lillebror ha blivit pappa:-) Grattis lillebror!! Idag på min födelsedag fick Fredrik Och Sara en liten pojke:-)



Hej hopp:-)

Av Maria - 2 april 2009 08:24

Jag hoppas att jag aldrig blir bitter! Och när folk ska analysera hur och varför med billig Jä-la postorderpsykologi då mår jag superdåligt:-(


Tack för det!


Hej Hopp


Av Maria - 1 april 2009 22:56

Nu har jag anmält några hundar till Cupen;-) Det kommer ett helt gäng med Kaspelix-vovvar dit:-) Det ska bli så roligt... Cupen är verkligen en trevlig tillställning, vi samlas och umgås, och alla är bara glada. I år är det lite nyheter när det gäller Cupen. Bla så kommer själva utställningen att gå på söndagen istället för på lördagen.

På söndag så har jag lite roliga saker framför mig;-) Jag trodde att det var på lördagen men det var det inte informerade min svärmor mig... På lördagen ska vi nämligen slå ihop min, svärmors och svärfars födelsedag:-) vi fyller ganska tätt och då passar vi på att fira ihop....


Smörgåstårta tror jag att det blir......


Nä Hej hopp på er:-)

Presentation

Omröstning

Hur lång semester har ni haft 2022?
 1-2 veckor
 2-4 veckor
 4-6 veckor
 6-10 veckor
 Ingen semester alls

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards