Alla inlägg under juni 2009

Av Maria - 7 juni 2009 22:01

Idag tog Vi cert igen:-) Gud va jobbigt va? Nä skoja bara det känns faktiskt helt ok. Det var Ingos cert nr 2. Och fler lär det bli! (var det för kaxigt för Jante) Men vet ni det skiter jag i jag är lite trött på att man ska fråga om lov och ställa sig i kö....... Det var väl jante som överöste Ingos handler med gratulationer idag ( Obs jag var sarkastisk)  Är det av avundsjuka eller av missunnsamhet  som man inte gratulerar? (Dom som grattade behöver ju inte ta åt sig!)

Som vanligt gäller regeln; har ni inge snällt att kommentera med så låter ni bli...


Grattis till MacLinks som blev bir med sin tik Axcium's kickass.


Hej hopp....... 

Av Maria - 6 juni 2009 10:15

Det är ju ingen sommarvärme direkt men det kommer väl i augusti...

Fast med tanke på vad som kommer till veckan så kan det få hagla och gå isbjörnar på trottoarerna. Gärna lite storm också:-) Varför då undrar ni? Jo jag har ju som bekant en son som är 16. Alltså han slutar 9:an :-((((( Och "alla andra" får ju partaja.....  Förra veckan var sonen och jag inne i Örebro och köpte kläder till skolavslutningen. F-n vad han är fin.... Vit skjorta, väst och snygga jeans. Han var så snygg! Låång ståtlig och med lite solbränna:-))


Idag är jag och kroppen inte ritigt överens:-( Har ganska ont i armarna och så vidare osv osv .......


Idag ska jag fixa zlatan och kolla på fotboll:-)


Hej Hopp... 

Av Maria - 5 juni 2009 21:00

Idag blir det ingen städning:-) Mannen och hans polare är i Ånnaboda på Classic motorfestival...Han ommer hem på söndag... De två äldsta är med sina polare och tar det lugnt... (hoppas jag) Så här hemma är det just nu bara jag och Jollan och Joel....  Vi har ätit tacos:-) allt enligt barnens önskemål...

I morgon är det nog lugna gatan här hemma... Har lite ont  i lederna jag tror att jag softar i sängen hela dagen:-) AAA eller hur! eller inte.... Nåt blir det väl.. Har lite tvätt att ta reda på:-( Sen blir det väl lite pälsvård.....  Utställning i Vänersborg på söndag. 



Hej hopp..... 

Av Maria - 4 juni 2009 18:02

Nu är det dags för nästa område... Hallen uppe... Vi har redan slängt två säckar med skräp ?????? Tänk då på att vår hall är ca 12 m2!

Jag fattar inte jag var säkert ekorre och Göran en hamster i våra förra liv!!

Jag undrar vad en gammal veckotidning från -03 gjorde där... Hm, kanske nått smarrigt recept jag som nästan aldrig bakar längre..... Den här veckan har jag jobbat förmiddag... Igår fixade jag kontereringen på alla fakturor som senare ska bokföras det är ju en del arbete innan själva bokföringen kan genomföras...... Sen la jag in alla kommande fakturor.....


Nä nu är det dags att röja vidare... Ska börja med att dammsuga:-)



Hej hopp
















Av Maria - 3 juni 2009 16:54

Men så mycet bättre då eftersom jag ska lägga ca 3-4 timmar på att bokföra och sortera papper........ Varje vecka lägger jag och mannen mellan 6-8 timmar på pappersarbete:-( Det är mycket tid det!



Hej hopp



Av Maria - 2 juni 2009 22:42

Nu är badrummet klart:-) Äntligen :-) vi har skurat väggar och

tak.... Slängt gamla schampoflaskor med bara lite lite schampo kvar.... Varför i hela fridens namn behåller man sånt eller varför använder man det inte innan man öppnar nästa flaska?? Supergammalt hundschampo, sen jag hade setter, fanns kvar på badrumsskåpet.... F-n va udda:-(


Nu ligger jag i sängen och ska slå igen mina blå..


Hej hopp... 


Av Maria - 2 juni 2009 15:02

Nu har jag kommit hem från jobbet... Idag var Chottis över och vi käkade lunch ihop... Det blir inte så ofta vi gör det längre, tiden är knapp.... Men det är trevligt när vi väl träffas och pratar .......... Ja, just det HUND.... vad annars....

Jag trimmade en brorsa till Lewis idag.... Det är roligt att se flera syskon i en kull...

Nä nu ska jag gå och fixa tvättmaskinen och sen skura badrummet uppe:-)


Hej Hopp.....

Av Maria - 1 juni 2009 19:28

Dagen började för mig ganska tidigt.. Vid halv sju, innan jag väckte barnen, så hann jag med att hänga tvätt och tvätta lite mattor... Sen fixade jag diskmasinen och hela våran bänk;-) Det ni... Ni som har varit hemma hos mig vet ju hur lååång den är.... Det var nämligen dags att läma över stafettpinnen till min man... Nu är det hans tur att ha hand om diskmasinen och diskbänken en hel vecka. Nu har vi gått igenom hela familjen med veckovis diskhantering........ Först ut var den äldste tonåringen:-) Det funkade ritkigt bra... Visst gnissel var det förvisso men överlag helt ok..... Sen var det nästa tonåringsgrabbs tur... Och om jag ska besriva honom på ett enkelt sätt så är det nog så att han fixar det mesta med minsta möjliga margnal. Enklaste möjliga väg, i sista minuten eller fem ver tolv är uttryck som stämmer in på honom:-) Han är en riktigt charmig "gliiidare" med glimten i ögat:-) Så när onsdagen kom och det började surra flugor i köket och vi nästan inte hade några bestick kvar frågade jag honom om han inte tänkte fixa disken?? Vaddå??? Jag har ju till på söndag på mig!!! Då bestämde vi oss för att ändra schemat:-) Men först var det Joel och Joline som fick dela på en vecka. Bänen har nog aldrig varit så ren som då. När Joel får en uppgift så utför han den minutiöst.....Sen var det då min tur... Hm.... jag undrar var Jimmie har fått sina ideer ifrån;-) Men nu har jag alltså lämnat över en snygg bänk till min man.... Nästa vecka tar vi en varsin dag allihop och man ska lämna över en snygg bänk till nästa dag:-)

I eftermiddag har jag hämtat barn trimmat hundar och badat Zlatan. Och nu ska jag sluta skriva för jag ska ha styrelsemöte på telefon med dvärgschnauzerringen:-)


Hej Hopp!

Presentation

Omröstning

Hur lång semester har ni haft 2022?
 1-2 veckor
 2-4 veckor
 4-6 veckor
 6-10 veckor
 Ingen semester alls

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards