Direktlänk till inlägg 3 januari 2020

Nytt år

Av Maria - 3 januari 2020 10:48

Smart det där med Greta.. Jag är inte så impad av grejen. Men kan inte riktigt med att man inte får ha en åsikt om det. Säger man något så är man en idiot som ger sig på ett barn.    Men å andra sidan har hon gett sig ut i världen och vill att folk ska lyssna på henne. Och då ska hon betraktas som modig, djärv, framåt, kunnig, och då tas det ingen hänsyn till hennes ålder när hon sussas runt i världen i vad som kan liknas med ett heltidsjobb.

Jag är impad över att hon kan svara för sig och ge Trump en känga på hans eget språk. En kaxig ung dam.


Jag blir lite orolig att hon en dag kommer att ansluta sig till MP och då få alla "Gretadyrkare" att rösta på MP utan att fatta vad det innebär. Det här med fanatisk idoldyrkan är alldrig bra. Lagom är bäst.


Genus att jag på så kort tid har tröttnat på genusfrågor och sånt skit, Ja för mig är det skit. Att man som förskolelärare (hoppas att jag inte kränkte någon nu ifall det heter något annat) ska fråga barn i förskoleåldern vad de identifierar sig som ???  Jag undrar om ungen ens förstår frågan. Varför i hela helvete ska ni som har hittat på detta krångla till det så?? Ge fan i att fråga ungarna vad de identifierar sig som. Om nån säger en groda, vad gör man då? Batman? Griseknoen? Nähä, men jag tror att om ni sätter Erik på en pall och undrar om han ibland inte känner sig som en flicka så får han nog mer funderingar än han hade som ovetandes "lycklig" pojke innan.


Du får idag inte rösta innan 18-årsdagen (tack gode gud för det) Inte köpa sprit på bolaget innan 20-årsdagen

Inte ha sex innan 15 MEN du ska kunna svara på en fråga om vad du identifierar dig som innan du har fyllt 10???


Och vart kommer alla lata människor ifrån? Man kan sitta vid en dator och klicka hem ett par strumpor.. För fan, ta dig ut och köp strumporna.

-Det är så praktiskt att få varorna hem till dörren... Nä du är bara jävligt lat. Har du tänkt på att det är nån annan som ska bära hem ditt paket? 


-Jag jobbar så mycket så jag måste beställa på nätet.... Nä det gör du inte, förr arbetade man mycket längre dagar och stickade strumporna själv... Vad ska ni göra med all ledig tid som ni tycker att ni behöver?? Vi ska jobba mindre och mindre men vi ska ha mer betalt. Nä, det funkar inte så... Vem ska betala?


Och nej vi ska inte betala mer skatt... De som sitter och bestämmer får hushålla med de pengarna de har. Se över utgifter mm.  Det finns säkert något annat än handikappade och sjuka att spara på bara man kollar över.


Och öppna Kga BB igen. Det är inte så svårt men det har gått prestige i det hela så nu är det locket på.

Landstingen behöver verkligen lära sig att hålla i pengarna. Gå en logistikkurs kanske. För ingen av dessa som styr där är streetsmarta det förstått sen länge.


/Maria









 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Fredag 22 mars 20:24


Den 11/3 somnade min pappa in i den eviga vilan. På tisdagen så kände jag att världen hade stannat... Men det var inte så. Jorden snurrade sitt varv ändå...Det var bara för mig som det hade stannat... Mitt hjärta är trasigt...   Pappa du har lär...

Av Maria - Tisdag 16 jan 10:34


          Nu tycker jag att det lite för kallt.  Man sätter sig i bilen och känner sig som en michelingubbe med alla kläder.        Jag matar fåglar för glatta livet. Jag har även gett de stackars rådjuren lite hösilage. Det kan inte...

Av Maria - 21 december 2023 10:35


 Var inte själv/ensam med dina tankar. Lättare sagt än gjort, jag vet det.  Tack till högre makter att jag har ett bra nätverk när det gäller att lyssna när jag har mina hjärnspöken.  När jag var liten så skulle man inte "tycka synd" om sig.  Men...

Av Maria - 1 december 2023 16:36

Jag hann i sista stund.... När jag kom hem idag så blev det fart i julstöket.. Vi började "julstäda" igår Olsson och jag. Men  julstjärnorna och julljustakarna kom upp i fönstren idag. Det kommer att bli jul, halleluja.      Jag verkligen älskar ...

Av Maria - 22 november 2023 09:51

Men man brukar ju säga att har man inget snällt att säga så kan man vara tyst..   Och det har faktiskt stämt väldigt bra när det gäller mitt humör och åsikter just nu..   Funderade på just detta häromdagen. Jag läste att en av deltagarna i id...

Presentation

Omröstning

Hur lång semester har ni haft 2022?
 1-2 veckor
 2-4 veckor
 4-6 veckor
 6-10 veckor
 Ingen semester alls

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards