Direktlänk till inlägg 26 mars 2009

I belive I can fly......

Av Maria - 26 mars 2009 09:46

Just så är det nu... Dagens blogginlägg kommer nog inte att gå till historien som den mest välskrivna;-)


Anledningen till rubriken:

Jag är hög som ett hus! många piller finns det som man kan äta av olika anledningar:-) Min anledning är att jag krockade igår. Då får man äta måånga rooliga piller:-)


Jag var på väg hem och då körde en kvinna ut framför mig trots väjningsplikt:-( Veckans smäll! Det som var det värsta var att, efter krocken så höll bilarna på att fara in i tre ungdomar. Men dom klarade sig. Den ena tjejen hade otrolig sinnesnärvaro. Hon kollade alla inblandade och ringde ambulans. Tack!


Sen ville jag åka hem! Ja eller hur! Det fick jag inte:-( Först blev det krage på!? (den ska alltså hjälpa till!?) Sen så la dom in en bår.....Från passagerarsidan. Det var alltså två brandmän i baksätet på min bil (yammi, just den biten var inte illa va?) Sen var det en ambulansförare som såg till att jag hamnade rätt på båren.. och en nere vid mina ben..(nu får jag nog tänka på att min man trots allt läser min blogg ibland;-))Sen ut ur bilen. Jag måste säga att dom är otroligt duktiga på det dom gör..  Men jag tyckte nog att dom såg lite väl ansträngda ut när dom skulle lyfta över mig på vagnen!?  De såg mer ut som att dom bar omkring på Babar än Tingeling om jag säger så:-(Sen spände dom fast mig :-( Först krage sen några kuddar som skulle hålla huvudet still och sen remmar som spändes kors och tvärs över mig. Jag kände mig som Hannibal :-( In i ambulansen det är då första tanken kommer! : Shit, jag skulle ha rakat benen i morse! Och känner att jag luktar lite surt under armarna ingen chanel nr 5 där inte,: Jävlar jag glömde deon förut:-(


- Hallå snälla ambulansen kan ni ta vägen förbi hemma hos mig så jag få raka bort vinterpälsen och slänga på lite "lukta gott"? Nähä, inte det nej!


Nu har jag blivit grundkollad....Bra puls 74, syressätter 96 %  och 130/100 i blodtryck. Andas bra, inga trasiga revben. Sen röntgen... Allt var helt, inte ett enda ben var av, ibland är det bra med nått kilo för mycket... Det är bara mjukdelarna som har tagit skada....!!?? Vilken jä-la otur att jag har så mycket av den varan då?


Idag känner jag mig otroligt mörbultad. Huvudet värker, jag slog i det i något, vet inte vad...taket, solkyddet? whatever....Höften, låret och knät mår väldigt dåligt för att inte tala om nacken (därav pillren:-) ) Så idag är det sängläge hela dagen kan ju knappt gå på vänstra benet:-)


Bloggar nog igen snart när jag hittar ut ur dimman:-)


Hej hopp!

 
 
Annelie

Annelie

26 mars 2009 09:52

Jag fick telefonrapporter av Joline igår kväll. Skönt att det inte blev värre utan att du mår hyfsat. Frukost på sängen fick du av Göran också, det bloggade du inte om.

Alternativa förslag på rubrik till dagens blogg:-)

# Rör inte min matte
# När ambulsmännen mötte Tingeling

Kram
Annelie & Tage

http://www.brackets.se

 
chottis

chottis

26 mars 2009 10:08

men fy vilken osis..har inte du tillräckligt att tänka på??? och din nacke behöver väl inte mer smällar..tur att du orkar blogga iallafall:-)))..nu ska jag börja raka benen och alltid lukta gott,,vem vet när sånt dä inträffar..och det är tur att man har lite xtra hud på kroppen oxå..
krya på dig
kram chottis

http://chottans

 
Carry

Carry

26 mars 2009 10:34

Men - tur i oturen - var glad över mjukdelarna du ;)
Se nu till att du lyssnar på kroppen o inte kör på för fort

KRAM Carry & Doris

http://schnauzertjejerna.blogspot.com

 
Sussie

Sussie

26 mars 2009 12:56

Kära nån, stackars dig!
Men en så'n tur du hade i alla fall!

Krya på dig!
Kram Sussie

http://bullmamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Yvonne "Kronan"

26 mars 2009 13:34

Jaha, och här låg jag och tyckte synd om mig själv.
Jag tar till mig detta, inga orakade ben och alltid lukta gott. Attans, vilken tur du hade, snabba händelseförlopp när någon av oss får "hjärnsläpp" i trafiken. Krya på dig, jag hör av mig.
Kram

 
Ingen bild

tendenz

26 mars 2009 14:34

Men kära du vilken otur/tur...eller tur i oturen.
Detta kunde ju varit högst allvarligt.
Så skriver du så kul att man börjar skratta :D !! (känns ju hemskt)

Men orakade ben och extra hull, det är så det ska vara.."min airbag" har skyddat många
fall från hästryggen så jag vet att den är bra att ha!!
Men det gör ont oavsett...

Var rädd om dig o krya på dig :D
Kramiz maria

 
Ingen bild

Sofie

26 mars 2009 14:48

Det slog mig imorse när jag läste tidningen att det kunde vara din bil. Men vilken tur att du "bara" blev mörbultad. Var det du som hade hund med bilen ?
Krya på dig!

 
Ingen bild

Maria

26 mars 2009 16:37

Ja det var jag som hade hund i bilen. Det var Lewis.

//Maria

 
Katarina med flock

Katarina med flock

26 mars 2009 17:40

En sådan tur att du klarade dig så bra och att det finns handlingskraftiga medmänniskor när det händer allvarliga saker,....

Och jag får väl bara instämma med alla andra och ta lärdom av detta,..... alltid ny rakad, duschad, deorollad och fräsch som en blommig sommarvind,... ojojoj, det blev nästa som reklamfilm.....*ler*...
Nääe allvarligt, mångakrya på dig kramar till dig.

PS. Det gick väl bra för Lewis hoppas jag.

http://thallys.bloggagratis.se

 
Susanne

Susanne

26 mars 2009 18:32

Nämen Maria, vad har du råkat ut för.

En stor bamsekram från Susanne.

http://www.jatzers.se

 
Ulla

Ulla

26 mars 2009 19:34

Stackare - men som sagt, tur det inte gick värre! Dock - du kan sluta oroa dig för benhåren (dina egna alltså) m.m Ambulans & akutpersonal bryr inte ett skvatt om sådana bagateller, jag lovar. Rädda liv är parollen där. Skönt eller hur!
Krya på dig!!!!
Ulla

http://www.xjar.nu

 
Ingen bild

ullis

26 mars 2009 19:46

Vi blev kallsvettiga igår när vi hört vad som hänt..skönt att allt gick bra iallafall vi tänker på dej kram fam sjögren

 
Ingen bild

Chippen-Annelie

26 mars 2009 21:28

Men var det du? jag läste imorse i tidningen & tänkte vad otäckt, hundarna & jag hade nyss promenerat där!!
Hoppas att du snart blir frisk, så du slipper befinna dig i ´ höghuset´ mycket längre.....skämt&sido många kramar & pussar till dig + familjen det var nog en chock för dom med. chippen & viggo klarar sig ett tag till :-)

 
Åsa

Åsa

26 mars 2009 23:35

Fy... Så läskigt. Men tur att mjukdelarna skyddade dig =) ta hand om dig nu och vila!!!! Massa kramar

http://www.biralevi.se

 
Pia

Pia

28 mars 2009 17:33

Herre gud! Vilken tur att det gick bra med dig trots allt!! Själv var jag ute och halkade med bilen i snökaoset igår och fick välja vägen över Degerfors för att ta mig hem till Grums. E18 var inte att tänka på.
Återstår om vi syns på måndag då?!
Stor kram från Pia och Filur i Grums

http://www.filur.dinstudio.se

 
Erika

Erika

27 september 2010 07:30

Herregud ,hade ju kunnat gå riktigt illa,fast liiite var jag ju bara tvungen att asflabba.Tänk jag tror jag vet exakt hur du kände dig där på båren ; )
Och varför måste dom alltid va såååå snygga brandmän och ambulansmän ?
Ta det nu lungt,kom i form sakta men säkert.

Kramen !

http://risenshine.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Lördag 30 mars 17:16

Igår var vi här för att ta ett farväl för pappa.  Hasse & Vicky och Tova  Alla mina barn med respektive och barnbarn.   Vi hade pappas favorit, smörgåstårta och tog en öl till.   Pappa skulle inte ha någon begravning så vi gjorde lite ege...

Av Maria - Fredag 22 mars 20:24


Den 11/3 somnade min pappa in i den eviga vilan. På tisdagen så kände jag att världen hade stannat... Men det var inte så. Jorden snurrade sitt varv ändå...Det var bara för mig som det hade stannat... Mitt hjärta är trasigt...   Pappa du har lär...

Av Maria - Tisdag 16 jan 10:34


          Nu tycker jag att det lite för kallt.  Man sätter sig i bilen och känner sig som en michelingubbe med alla kläder.        Jag matar fåglar för glatta livet. Jag har även gett de stackars rådjuren lite hösilage. Det kan inte...

Av Maria - 21 december 2023 10:35


 Var inte själv/ensam med dina tankar. Lättare sagt än gjort, jag vet det.  Tack till högre makter att jag har ett bra nätverk när det gäller att lyssna när jag har mina hjärnspöken.  När jag var liten så skulle man inte "tycka synd" om sig.  Men...

Av Maria - 1 december 2023 16:36

Jag hann i sista stund.... När jag kom hem idag så blev det fart i julstöket.. Vi började "julstäda" igår Olsson och jag. Men  julstjärnorna och julljustakarna kom upp i fönstren idag. Det kommer att bli jul, halleluja.      Jag verkligen älskar ...

Presentation

Omröstning

Hur lång semester har ni haft 2022?
 1-2 veckor
 2-4 veckor
 4-6 veckor
 6-10 veckor
 Ingen semester alls

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards