Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

Jösses...

Av Maria - 14 januari 2010 00:05

Har ni tänkt på hur många grupper som startas på FB?

Jag skrattade när jag såg en grupp som heter ”Vi som försöker somna om även att väckarklockan ringer om 10 minuter”... Undrar om näst äldsta sonen är med där :-))

 Efter dagens händelse som jag kommer att blogga om lite mer om framöver (nu blev ni nyfikna va) så funderar jag på att skapa en grupp på FB ”vi som har fått våra mobilnummer spärrade”.

Ja, visste ni hur enkelt det är för illvilliga människor att bara ringa och spärra någons telefonnummer. Inget skäl behöver anges utan det är bara att ringa mobiloperatören och du behöver inte ens äga telefonnumret. Japp, det råkade jag ut för idag. Nu har jag vänner och en underbar man som fixar saker och ting. De smsade runt till alla vänner och berättade vad som hänt... Många glada skratt och ett och annat höjt ögonbryn blev det :-)) Ja, kommunikation och lojalitet är grunden för vänskap och tack alla vänner för att ni finns.
Ja, jag har massor att blogga om så jag tror inte att det blir någon bloggtorka på länge :)
 En del önskar säkert att jag drabbas av skrivkramp, men sorry…det som göms i snö kommer fram i tö. Så alla ni som försöker ringa på mitt mobilnummer, försök igen om en eller två dagar.
Nej, jag kommer inte att älta. Jag har goda vänner som stöttar och peppar och tillsamans med min underbara familj blir jag starkare och starkare..
Idag träffade jag Liljas valpar igen. Helt underbara, sunda och friska. Det ska bli kul att få träffa nya valpköpare. Nu väntar vi med spänning på Linas valpar som borde nedkomma om ett par dagar.


Hej Hopp :-)

 
 
sophie

sophie

14 januari 2010 10:53

Man slutar aldrig att förvånas, men du vännen tillsammans är vi starka eller hur:) Skit i alla dumma människor som kostar energi, du har ju oss!!!:)

KRamiz

http://www.kennelhilfie.dinstudio.se

 
Ingen bild

Frida

14 januari 2010 10:55

ja kommunikation och lojalitet är grunden till vänskap.... men för att nå det måste man kunna kommunicera också. sms är inte inräknat då!!

 
Lotta-Djakartas

Lotta-Djakartas

14 januari 2010 11:17

Jaaaa du Maria... Som ja oxå äntligen har insett i mina blåögda ögon så finns det folk som älskar o gå över gränserna.. Man undrar hur dom är skapta när dom bara vill ställa till satyg för andra... Men hut går hän o ja är nästan säker på att synden straffar sig själv.. Det gäller bara o ha tålåmod som oxå dessa sk människor inte verkar ha.. Utan sparka på dem som ligger är tydligen deras motto...
Tur är väl att vi är flertalet av de som tänker annorlunda o ju mer dessa sk människor försöker förstöra, ju längre ner i skiten kommer dom själva o starkare blir vi som kan på ett vuxet sätt prata med varandra o stötta varandra.. Så egentligen får vi nog tacka dessa loosers, nobodys för alla har samma chans att vara riktiga människor med värdighet..
Kraaam på dig du vet att vi finns här ute för dig..

http://www.dajkartas.se

 
Carry

Carry

14 januari 2010 11:32

Ja du - det finns folk till allting...man upphör aldrig att förvånas - hoppas du kan skaka av dig detta o gå vidare o vara trygg o säker i att vi är många som gillar dig o stöttar dig - kram

http://schnauzertjejerna.blogspot.com

 
Ingen bild

Frida

14 januari 2010 11:48

Prata på ett vuxet sätt!!!! Ja det kanska är ngt du skulle prova på! Håller också med om att man aldrig slutar att förvånas över vilket folk det finns. Men starkare blir man

 
Annelie

Annelie

14 januari 2010 13:02

Jag håller med ovan! Stå på dig Maria, friska valpar och väluppfostrade barn sticker i ögonen. Men, man kan inte vara alla till lags. Jag har sagt det förut och säger det igen, ingen gillar en dörrmatta. Ingen gillar även när man säger ifrån och inte låter en behandlas som skit men man mår bättre.

Du vet att vi finns bakom dig och tack för att du har mailat oss alla de kommentarer du fått.

http://www.brackets.se

 
Yvonne Söder

Yvonne Söder

14 januari 2010 15:12

Tja ba! Efter att ha tvingat mig själv ut i kylan och överlevt kan jag bara säga:
- Somliga straffar Gud direkt! En del straffar han dock lite senare! Således blir alla straffade förr eller senare. HAHA *hornen växer i pannan* Det lönar sig ALDRIG att vara elak.
Kram från norr där kaffet puttrar lockande.

http://virvlans.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Ulrika

14 januari 2010 18:11

Kul att höras per telefon idag ser fram emot Linas valpar, det ska bli så spännande!

 
Senad

Senad

14 januari 2010 18:40

Tur att Jollan fick tag i dig.... Hon var jätte ledsen när hon ringde mig o försökte få tag i dig, ringde pappa o inget där heller...... Stackars snuttan....

http://www.axelakes.com

 
Ingen bild

Malin och frasse

14 januari 2010 20:55

Ja, Maria, du är en underbar vän och uppfödare :-) Att göra något dylikt mot en mamma med 4 barn, helt otroligt. Jag hoppas att det här går över snart:-) Vi ses på utställningarna i sommar:-)

Kramar från oss här nere syd...

 
Ingen bild

Sebastian

14 januari 2010 20:57

Jag står på din sida tjejen... Det vet du!



Storkram Seb

 
Ingen bild

Åsa

14 januari 2010 21:02

Tjena !

Jag undrar om det inte går under egenmäktigt förfarande att göra så där.... Kolla upp det! Det borde anmälas! Sjukt och lågt gjort!

Ha de Åsa

 
Ingen bild

annelie chippen viggo

15 januari 2010 16:35

Vad är det för värld vi lever i??? Kan inte förstå hur somliga behandlar varandra,,,, obegripligt =((
Kram från oss

 
Pia

Pia

16 januari 2010 16:22

Detta kan man väl säga att det till och med är lägre än Glocalnet?!
Kram
Pia och Filur

http://www.filur.dinstudio.se

 
Ingen bild

Anonym

17 januari 2010 10:00

Märkligt att du vilseleder dina vänner och bekanta angående din?! spärrade mobiltelefon!! Det är väl inte så konstigt att den blev spärrad?!! Den är ju inte din privata!!! utan Hund och Kattproffsens abbonemang......som du nu inte längre är involverad i!!! Ska den firman då stå för dina mobilkostnader??! Nej FY SKÄMS på dig Maria!!! Tala om den riktiga orsaken för dina "vänner" istället, och sluta smutskasta andra människor...som bara gör vad alla skulle ha gjort i den situationen.......använda en firmatelefon man inte längre till synes ha RÄTT TILL!!
Undrar om du publicerar detta??!! Skulle inte tro det?! För på sanningen får man inga...sympatisörer!!!!
Tack för ordet!!

 
Sussie

Sussie

19 januari 2010 12:12

Det mesta verkar sagt som jag får på tungan när jag läser om vad du har varit med om..Kan bara skicka en kram och en önskan om att du slipper såna här låga fasoner - eller vad man nu kan kalla det - framöver.
Blir helt matt..
Bamsekram!

http://www.kenneltwix.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Lördag 30 mars 17:16

Igår var vi här för att ta ett farväl för pappa.  Hasse & Vicky och Tova  Alla mina barn med respektive och barnbarn.   Vi hade pappas favorit, smörgåstårta och tog en öl till.   Pappa skulle inte ha någon begravning så vi gjorde lite ege...

Av Maria - Fredag 22 mars 20:24


Den 11/3 somnade min pappa in i den eviga vilan. På tisdagen så kände jag att världen hade stannat... Men det var inte så. Jorden snurrade sitt varv ändå...Det var bara för mig som det hade stannat... Mitt hjärta är trasigt...   Pappa du har lär...

Av Maria - Tisdag 16 jan 10:34


          Nu tycker jag att det lite för kallt.  Man sätter sig i bilen och känner sig som en michelingubbe med alla kläder.        Jag matar fåglar för glatta livet. Jag har även gett de stackars rådjuren lite hösilage. Det kan inte...

Av Maria - 21 december 2023 10:35


 Var inte själv/ensam med dina tankar. Lättare sagt än gjort, jag vet det.  Tack till högre makter att jag har ett bra nätverk när det gäller att lyssna när jag har mina hjärnspöken.  När jag var liten så skulle man inte "tycka synd" om sig.  Men...

Av Maria - 1 december 2023 16:36

Jag hann i sista stund.... När jag kom hem idag så blev det fart i julstöket.. Vi började "julstäda" igår Olsson och jag. Men  julstjärnorna och julljustakarna kom upp i fönstren idag. Det kommer att bli jul, halleluja.      Jag verkligen älskar ...

Presentation

Omröstning

Hur lång semester har ni haft 2022?
 1-2 veckor
 2-4 veckor
 4-6 veckor
 6-10 veckor
 Ingen semester alls

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards