Alla inlägg den 4 mars 2017

Av Maria - 4 mars 2017 17:21

Ja, det gör jag. De är unga vuxna och har egna värderingar. Ibland gör de fel men det gör väl alla.


Om mina barn väljer att inte umgås med släktingar eller andra människor så tycker de säkert att det är så det ska vara. Jag litar på deras omdöme. Det tycker jag nog att flera föräldrar ska göra. 


Det finns en person i min släkt som tror att hen kan kliva in och ut hur den vill. NEJ!


Det roliga är att den så fint valde via messenger att kliva ur mitt liv. Fastän jag inte har kontaktat eller velat ha kontakt på ca 2-3 år. Nu tror den att hen kan kliva in igen. Men icke. Finns ingen som jag ogillar så mycket som den här personen. Jo det gör det förresten...... Rent förakt är det jag känner. Aldrig mer!

Lömsk och vidrig......


Jag ska nog förresten publicera lite av det hen skriv till mig. Det bekräftar faktiskt lite om det som har hänt tidigare i mitt liv. Bra va.


Nej nu ska jag ta en mojito och sätta mig i soffan :)


Ha det gott!




Av Maria - 4 mars 2017 17:02

Eller ska man säga att jag mådde mycket bättre idag? Efter ett par veckor med nedåtspiral så vaknade jag idag och allt kändes så mycket lättare :) Det är sjukt det där med hjärnan ena dagen skit nästa dag topp :)


Det är mycket som har cirkulerat i min hjärna. Det har stötts och blötts fram och tillbaka. Men då får man plocka fram den mentala papperskorgen och lägga skräpet där. Verkligen bra tips av min kurator. Så imorse när jag vaknade så studsade jag ur sängen, käkade frulle med sambon och fixade hästarna :) Sen en sväng till svärföräldrarna med semlor  


En härlig vinterpromenad med sambo, Grim, Dallan och Mackmyra.

Mackmyra och Dallan försöker att komma ifatt Grim, (lycka till ;) ) Alla fyra i luften på båda :)


Mackmyra väntar på Dallan och Grim som kör ett race på vägen tillbaka :)


Sen blev det bad för Dallan och Mackmyra,.. Ett välbehövligt..... Vet inte om de höll med mig men de står så stilla när man duschar dem.


Sen har hönsen fått det rent, torrt och fint.... Och lite skivade äpplen att smaska på :)


Sen skötte jag om mitt nya projekt, komposten. Jag har byggt en ny... Nu låter jag ju som värsta mandelmann men jag har ordnat en ny kompost. Den vi hade förut är mer en "hög" vid skogskanten. Den ska få vila lite nu och nu ska jag lägga lite mer energi på den här. Jag vill liksom ha ett litet eget kretslopp här. 


Nu eldar vi både i kamin och vedspisen i köket och det är så jäkla härligt att höra veden spraka och värmen sprider sig så härligt.


Ha en fin kväll, det ska jag ha :)






Presentation

Omröstning

Hur lång semester har ni haft 2022?
 1-2 veckor
 2-4 veckor
 4-6 veckor
 6-10 veckor
 Ingen semester alls

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards